Életre szóló megoldások

Implantológia

Elveszített fogaid miatt nem szükséges a szomszédos fogaidat lecsiszolni. A műgyökérbeültetéssel akár egyetlen fog, akár egy teljes fogsor is tartósan pótolható.

Elegáns implantológiai megoldások teljes foghiány ellátására

http://fresh24dental.hu/wp-content/uploads/2016/07/all_on_4_6_elegans_2-3.jpeg

Az általában 4, ritkábban 6 implantátumra rögzített fix hídpótlások létjogosultságát azok funkcionális és regenerációs sajátossága biztosítja.

A korszerű diagnosztikai eljárásokkal előkészített, gyors sebészeti beavatkozás gyakran csontpótlás nélkül teszi lehetővé az implantátumok integrációját. Ideális esetben a gyógyulási idő alatt a páciens rögzített ideiglenes fogpótlást viselhet, elkerülve a regenerálódás alatti esztétikai előnytelenséget.

A végleges, stabil hídpótlás hozzájárul az optimális morfológiai állapothoz és rágási funkcionalitáshoz, ezáltal viselőjének hosszú távú, panaszmentes státuszt garantál.

További információért, kötelezettségmentes tájékoztatásért keresse implantológiai betegkoordinátorunkat:

Kőrösi Judit: +36-70-638-8583


Biztonságos, eredményes fogpótlás

Fogászati implantáció


3
ICX – Német, prémium minőségű implantátum megfizethető áron.

Fedezze fel a fogászati implantátumok által nyújtott kényelmet és esztétikát, csatlakozzon azon emberek millióihoz, akik nap mint nap élvezik újjászületett mosolyukat, megnövekedett önbizalmukat!

A fogászati implantáció vagy fogbeültetés a foghiányok pótlásának legmodernebb módszere, a többi fogat legkevésbé sértő eljárás, kiemelkedő és hosszú távú eredményességgel.

Tapasztalja meg Ön is a több mint harminc orvosból álló szakértő csapatunk hozzáértését, a rendszeres továbbképzések valamint az egységes egészségügyi protokollokhoz való alkalmazkodás gyakorlati eredményességét!

Miért van szükség fogbeültetésre?

A fogászati implantáció elvégzését többféle panasz indokolhatja. Az első és legfontosabb, hogy biztosítsuk Önnek a megfelelő rágás minőségét, ami életének egyik legtermészetesebb része. Kielégítő harapás és rágás híján a nyelés és az emésztés problémássá válhat, ami emésztőrendszeri panaszok kialakulásához is vezethet.

A hiányzó fogak pótlása azonban nem csak az étkezések során kulcsfontosságú – az Ön megjelenését, vonzerejét és önbizalmát jelentős mértékben javíthatja egy természetes kialakítású, megfelelő színárnyalatban elkészített fogpótlás.

Tudta, hogy a hiányzó fogak beesett arcot, az ajkak rendellenes állását vagy életkorától idősebb megjelenést kölcsönözhetnek Önnek? Hála a rendelőinkben használt csúcsminőségű implantátumoknak, megjelenését biztonságosan és az Ön elvárásaihoz igazodva varázsolhatjuk újjá, ráadásul fájdalommentesen, garanciával.

Milyenek az implantátumok? Mire használhatók?

A fogászati implantátumok olyan orvosi tisztaságú, általában titánból készített műfoggyökerek, melyek a csontba ültetve tökéletesen pótolják a hiányzó gyökér/gyökerek funkcióját, ezáltal a hiányzó fog miatti fogínysorvadás és a csontállomány pusztulás megáll.

A beültetett műgyökér néhány hónapos csontosodáson megy keresztül, ez idő alatt a csontállomány tökéletesen körbe zárja az implantátumot, hogy az egy életen keresztül a helyén maradhasson. Nem kell azonban a gyógyulási időszak alatt sem nélkülöznie a fogait, a fogpótlások sok esetben már azonnal felhelyezhetők az implantátumokra.

A pótlások nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, szinte észrevehetetlen a különbség az implantátum és a valódi fog között. Implantátumra felépíthető egyetlen fogkorona, több fogból álló híd vagy akár egy teljes kivehető fogsor is.

A fogászati implantáció adta szabadságnak köszönhetően egyetlen foghiány pótlásához nem kell lecsiszolnunk a szomszédos fogait, így a fogpótlás technikai költségein akár még spórolhat is a hagyományos eljáráshoz képest.

Teljes foghiány esetén sikerrel alkalmazhatók a teljes körhidak vagy kivehető fogsorok, melyek olyan stabilan fekszenek fel az implantátumokra, hogy Ön egy életre elfelejtheti a műfogsorragasztók okozta kényelmetlenségeket vagy a billegő fogpótlásokat. Harapása és önbizalma újra a régi lesz!

Mi az implantáció menete?

A fogbeültetés egy igen egyszerű beavatkozás, ugyanakkor nagy figyelmet, gondos tervezést, precíz munkát és magas szintű szakmai hozzáértést követel. Ugyanarra a szájüregi állapotra több megoldás is alkalmazható, ezért mindig Önnel egyeztetve, az Ön egyéni szájüregi, anatómiai adottságait figyelembe véve készítjük el a kezelési tervet.

Precíz diagnosztikai hátterünknek köszönhetően a lehető legalaposabban térképezhetjük fel szájüregi állapotát, csontállományának minőségét, így biztos lehet benne, hogy a lehető legpontosabb kezelési tervet dolgozzuk ki Önnek.

Ha szükséges, a rendelőinkben dolgozó szakorvosok egymással konzultálva, közösen alakítják ki az Ön anatómiai sajátosságainak legmegfelelőbb megoldásokat. Az elkészült kezelési tervre rendelőnk árgaranciát vállal, ami azt jelenti, hogy a kezelés során felmerülő, előre nem kalkulált extra költségeket átvállaljuk Öntől, így Önnek tényleg csak annyit kell fizetnie, amennyiben előzetesen megállapodtunk.

Az implantáció teljes érzéstelenítés mellett, igény szerint nyugtatószerek használatával történik, így Ön tökéletesen ellazult állapotban, teljesen fájdalommentesen veheti igénybe szolgáltatásunkat.

Mennyibe kerül az implantáció?

A fogászati implantáció áráról kérjük, tájékozódjon megadott elérhetőségeinken vagy aktuális árlista oldalunkon. Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére egy személyre szabott árajánlat összeállításában és szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére.

A fogbeültetés előnyei:

– Egyetlen fog hiánya esetén sincs szükség a foghiányt határoló fogak lecsiszolására úgy, mint hagyományos módszerrel készített hídpótláshoz.
– Rögzített fogpótlás készíthető akkor is, amikor hagyományos eszközökkel már csak kivehető pótlásra lenne lehetőség.
– Nagyobb stabilitást és biztonságérzetet nyújt Önnek, mint a hagyományos pótlások.
– Az implantátumra készülő felépítmény kiváló esztétikai hatást biztosít.
– A rágófunkció szinte tökéletesen helyreállítható.
– Javítja az életminőségét, komfortérzetet biztosít.
– Tartó és hosszú távon jól funkcionáló megoldást jelent.
– Az implantátum csontot tart fenn maga körül (foghiány esetén a funkciókiesés következtében a csont pusztulni, sorvadni kezd).
– Teljes lemezes kivehető fogpótlás rögzítettségét nagymértékben javítja.
– Kellő mennyiségű implantátum beültetésével teljes foghiány esetén is készíthető fix, rögzített körhíd.

Érdeklődsz a szolgáltatásaink iránt?

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA ÉS EGYEZTESSÜNK IDŐPONTOT!

Miért érdemes minket választani?

EXTRA SZOLGÁLTATÁSAINKSPECIÁLIS NYITVATARTÁS

Rendelőink a hét minden napján nyitva vannak, így biztosan találunk neked egy megfelelő időpontot.


BARÁTSÁGOS KÖRNYEZET

Rendelőinket úgy alakítottuk ki, hogy betérve hozzánk minél nyugodtabban, kellemesebben érezd magad.


PRECÍZ DIAGNOSZTIKA

Rendelőinkben digitális röntgennel, CB/CT berendezésekkel várunk, hogy minél pontosabb diagnózist állíthassunk fel.

FÁJDALOMMENTES KEZELÉSEK

Korszerű fájdalomcsillapító módszereink mellett tökéletes érzéstelenítésben van részed, így még a fájdalom gondolata is elkerül.


SZAKKÉPZETT MUNKATÁRSAK

Több mint 30 főből álló orvoscsapatunk a szakmai továbbképzések rendszeres résztvevői, ezzel biztosítva számodra a naprakész szakmai tudást.


CSALÁDI FOGÁSZAT

Nálunk nem számít, hogy 3 vagy 73 éves vagy, sok szeretettel várunk kísérőiddel, családtagjaiddal együtt.


Fresh24Dental Buda

1037 Budapest, Bécsi út 314/C

info.buda@fresh24dental.hu

+36-80-111-000 (ingyenesen hívható)

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
08:00 – 20:00
Szombat
ZÁRVA
Vasárnap
ZÁRVA

Fresh24Dental Pest

1137 Budapest, Szent István krt. 4.

info.pest@fresh24dental.hu

+36-80-111-000 (ingyenesen hívható)

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
08:00 – 20:00
Szombat
10:00 – 18:00
Vasárnap
10:00 – 18:00

Fresh24Dental Hajdúszoboszló

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 25.

info.hajduszoboszlo@fresh24dental.hu

+36-80-111-000 (ingyenesen hívható)

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
08:00 – 20:00
Szombat
ZÁRVA
Vasárnap
10:00 – 18:00

Fresh24Dental Miskolc

3530 Miskolc, Corvin u. 8-10.

info.miskolc@fresh24dental.hu

+36-80-111-000 (ingyenesen hívható)

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
8:00 – 20:00
Szombat
ZÁRVA
Vasárnap
10:00 – 20:00

Fresh24Dental Nyíregyháza

4400 Nyíregyháza, Szegfű u. 56.

info.nyiregyhaza@fresh24dental.hu

+36-80-111-000 (ingyenesen hívható)

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
08:00 – 22:00
Szombat
08:00 – 14:00
Vasárnap
ZÁRVA

2016 Fresh24Dental Team Kft. - Powered by Webaholic©