Dr. Agócs József

Esztétikai kezelések
Fogmegtartó kezelések
Fogpótlások


http://fresh24dental.hu/wp-content/uploads/2016/07/500x500_Agocs_Jozsef.jpg


KAPCSOLAT


+36-80-111-000 (ingyenesen hívható)

info.nyiregyhaza@fresh24dental.hu

Időpontfoglalás

Facebook

Dr. Agócs József vagyok, fogorvosdoktori diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem kiváló, summa cum laude minősítéssel.

Az egyetemen eltöltött évek alatt a szakmai tárgyak elsajátítása mellett belekóstolhattam a kutatómunkába is. A fogfehérítő készítményekkel kapcsolatos vizsgálataim eredményeit különdíjas előadás keretében ismertettem a Tudományos Diákköri Konferencián, azóta is kiemelten foglalkozom a fehérítő készítmények gyakorlati alkalmazásával.

Fő szakmai érdeklődési területeim a fogmegtartó és fogpótló beavatkozások, többek között az esztétikus tömések készítése, gyökérkezelések elvégzése, koronák, hidak, porcelánhéjak alkotása. Nagyon fontosnak tartom, hogy ezek a beavatkozások minden páciensem számára személyre szabottak, egyediek legyenek. Ennek érdekében szeretek minden apró részletre, egyéni, egyedi kérésre nagy hangsúlyt fektetni, amennyiben a szakma szabályai lehetővé teszik ezek megvalósítását.  Legfőbb célom, hogy a kezelések végeztével a hozzám forduló páciensek újra bátran, magabiztosan merjenek mosolyogni.

Manapság a mi szakmánk is folyamatosan fejlődik, így annak érdekében, hogy naprakész lehessek a legújabb eljárásokat, módszereket illetően, rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, gyakorlati kurzusokon, az ott tanultakat pedig igyekszem átültetni a mindennapi munkába is.

Szabadidőmben szeretek sportolni, kirándulni, fotózni, a családommal és barátaimmal kikapcsolódni.


NYÍREGYHÁZI RENDELŐ

Fresh24Dental Nyíregyháza

4400 Nyíregyháza, Szegfű u. 56.

info.nyiregyhaza@fresh24dental.hu

+36-80-111-000 (ingyenesen hívható)

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek
08:00 – 22:00
Szombat
08:00 – 14:00
Vasárnap
ZÁRVA

2016 Fresh24Dental Team Kft. - Powered by Webaholic©