Kapcsolat

Telefon
06 80 111 000
Rendelő
Fresh24Dental Pest

SZAKTERÜLETEK

gyermekfogszakorvos

fogmegtartó kezelések
esztétikai kezelések
fogpótlások

Bemutatkozás

A szüleim tanácsára valasztottam a fogorvosi pályát, építész édesapám “termelj, alkoss a két kezeddel, kislányom” mondatára gyakran visszagondolok a munkával töltött mindennapokon.

A Debreceni Egyetem kiemelt ösztöndíjasaként végeztem cum laude minősítéssel, ahol több kutatási munkában részt vettem. Tudományos Diákköri konferencián különdíjban részesültem “A fogfehérítők fogzománcra kifejtett hatásának vizsgálata” laboratóriumi vizsgálatomért.

A Fresh24 egy olyan fogászat és csapat számomra, mely támogató hátteret nyújt a szakmai fejlődéshez és a nyugodt munkavégzéshez. Eddigi szakmai tapasztalatom Budapesten és Pest megyei körzetekben szereztem, alap szájsebészeti, konzerváló és esztétikai fogászat, valamint fogpótlastan területen.

Nagyon szeretem a gyerekeket, így könnyen alakítok ki bizalmi kapcsolatot velük, ami végül a sikeres terápia alapja.

Úgy gondolom, hogy a gyerekkorban szerzett pozitív tapasztalatok a fogászaton segítenek a felnőttkori fog- es szájbetegségek megelőzésében. Fontos számomra, hogy közvetlen hangulatban teljenek a kezelések, és a pácienseim elégedetten, mosolyogva távozzanak, elfelejtve a “félelmetes fogorvos” ideáját.