Kapcsolat

Telefon
06 80 111 000
Rendelő
Fresh24Dental Pest, Fresh24Dental Buda

BEOSZTÁS

páciens koordinátor

Bemutatkozás

Már 2019 júniusa óta erősítem a Fresh24Dental csapatát. Egyetem melletti részmunkaidős állást kerestem, és úgy érzem, itt megtaláltam a helyem. Általában a pesti rendelőben dolgozom, néha besegítek a budai kollégáinknak is.

Mindig érdekelt a fogászat is, így külön szerencsésnek érzem magam, hogy itt tanulhatok és dolgozhatok egy ilyen kellemes hangulatú, baráti/családias környezetben. Munkám során fontosnak tartom, hogy ez a hangulat nemcsak a kollégákkal, hanem a páciensekkel is meglegyen, és elsődlegesen igyekszem nemcsak az alap tájékoztatást és a kötelező adminisztrációt letudni, hanem enyhíteni a pácienseink félelmét, segíteni nekik, hogy az orvoshoz már mosolygósan, jó kedvvel, vagy legalább kicsit nyugodtabban tudjanak bemenni.

Kisgyermek pácienseinkkel kifejezetten szeretek foglalkozni, hiszen sokszor én vagyok az első, akikkel találkoznak, így próbálom oldani a félelmüket. Tudom, néha mennyire ijesztő lehet egy fogászati kezelés, ezért segítek, ahol tudok.

Szabadidőmben szeretek olvasni, új városokat megismerni, tanulni és képezni magam mind magyar, mind pedig angol nyelven. Mindenem az állatok. Ha „nagy leszek”, állatorvos leszek, és ezen belül is az állatfogászat az egyik meghatározó terület, mely vonz engem.