Kapcsolat

Telefon
06 80 111 000
Rendelő
Fresh24Dental Hajdúszoboszló

SZAKTERÜLETEK

szakmai vezető
dento-alveoláris sebész szakorvos

fogmegtartó kezelések
esztétikai kezelések
fogpótlások

Bemutatkozás

Már kisiskolásként eldöntöttem, hogy fogorvos szeretnék lenni. Ezen álmom 2014-ben teljesült, amikor átvehettem a diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán.

A pályám Hajdúszoboszló III. számú körzeti rendelőjében indult, ezzel párhuzamosan a miskolci Semmelweis Kórház Szájsebészeti osztályán gyűjtöttem további tapasztalatot, ahol tanulságos esetekkel találkoztam.

2016-ban csatlakoztam a Fresh24Dental csapatához. Ekkor már nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a szájsebészet és az implantológia az az irány, amiben leginkább kiteljesedhetek, ami leginkább vonz. Számos hazai és nemzetközi továbbképzés által bővítettem szaktudásom az elmúlt években is, hogy a legmagasabb szinten láthassam el a hozzám érkező pácienseket, 2023-ban pedig sikeres dento-alveoláris szakvizsgát tettem.

Úgy vélem a mi szakmánkban fontos a fogorvoslás iránti elhivatottság és alázat, illetve a páciensekkel valókommunikáció. Elengedhetetlennek tartom a nyugodt légkör biztosítását, a korrektséget, és a betegeim teljeskörű tájékoztatását, hiszen ez az alapja az orvos-páciens együttműködésnek.

Célom a betegeim lehetőségeit és igényeit figyelembe véve a lehető legjobb eredményt elérni a kezelések során. A pácienseim elégedettsége a legjobb visszajelzés arról, hogy jó úton járok. Büszkén állíthatom, hogy azon szerencsés emberek közé tartozom, akinek a munkája a hivatása.

Keressen bizalommal!