Támogatások

Projektazonosító: GINOP-2.1.8-17-2017-00848

Eszközbeszerzés a Fresh24Dental Team Kft-nél

A Fresh24Dental Team Korlátolt Felelősségű Társaság „Eszközbeszerzés a Fresh24Dental Team Kft-nél” című projektjét a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 2018.04.24-én 12.459.163 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.A projekt elszámolható költsége 24.918.327 Ft, a vissza nem térítendő támogatás mértéke 50%.

Tényleges befejezés dátuma: 2018.06.22.

A projekt keretében az alábbi eszközök beszerzése történt meg:

  • 1 db Diplomat DL 210 fogászati kezelőegység
  • 1 db RayScan Alpha Plus SC fogászati 3D CT, panoráma és cephalo röntgen
  • 2 db W&H SI-1023 implantmed készülék

Az új eszközök beszerzésének köszönhetően a vállalkozás a jelenlegi tevékenységeihez kapcsolódóan új termék, szolgáltatás jön létre, vagyis többféle termék előállítására, szolgáltatás nyújtására képes. A vállalkozás a TEAOR 8623 Fogorvosi járóbeteg ellátási tevékenységén belül olyan szolgáltatások nyújtására is alkalmassá vált, melyekre eddig nem volt lehetősége. A fejlesztés eredményeként lehetővé vált, hogy implantációs (fogbeültetés) beavatkozásokat végezzenek, mely egy jelentős, új szolgáltatási eleme lenne a vállalkozás tevékenységének. A 3D-s CT, panoráma és cephalo röntgen beszerzésével a vállalkozásnak lehetősége nyílik arra, hogy saját betegeiken kívül más betegek részére is CT felvételt készítsen, mely új szolgáltatás önmagában is életképes, hiszen a fogorvosi rendelők jelentős hányada nem rendelkezik ilyen színvonalú diagnosztikai eszközzel.

A jelenlegi tevékenységeihez kapcsolódóan lényegesen módosított, vagy jobb minőségű termék, szolgáltatás jön létre, hiszen a beszerzésre kerülő eszközök igen magas színvonalú diagnosztikai eljárások alkalmazását teszik, mely jelentősen növeli az ellátás, illetve a szolgáltatások színvonalát. A precíz, részletgazdag diagnosztikai eljárásokkal az egyes diagnózisok felállításának gyorsasága, pontossága és megbízhatósága jelentősen javul, melynek egyenes következménye, hogy az ezekre épülő kezelések színvonala és eredményessége is jelentősen javul, melyek együttesen a szolgáltatások minőségi színvonalának kézzelfogható fejlődését eredményezik.

A projekt eredményeként bővül a szolgáltatások száma, illetve a szolgáltatásokat igénybe vevők köre is, mely pozitívan hat a vállalkozás pénzügyi helyzetére és munkahely megtartó illetve teremtő képességére is.

Projektazonosító: GINOP-6.1.6-17-2018-00850

Munkahelyi képzések támogatása a Fresh24Dental Team Kft. munkavállalói számára

A projekt megvalósításának kezdete: 2018.10.01

A projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2020.09.30

A támogatási intenzitás 100%, vissza nem térítendő támogatás

A Fresh24Dental Team Kft. megalakulása óta munkatársaink már több ezer páciens kezelését látták el. A kiváló felkészültségű orvosok, a szakmailag felkészült, támogató asszisztencia, a kedves és hatékony recepció, valamint a precíz fogtechnikai háttér lehetőséget biztosít számunkra, hogy pácienseink kéréseit első osztályúan teljesítsük. Az elégedett visszajelzések megerősítenek minket, a dicséretek és az elismerő megjegyzések, a visszatérő páciensek pedig tovább inspirálják munkánkat.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Szolgáltatásaink fejlődése a XXI. század dinamikáját tükrözik és a kor kihívásaira adnak válaszokat.

A képzésben összesen 27 fő fog részt venni, akik mind tanúsítványt is kapnak erről.

A projekt indokoltsága, hogy vállalkozásunk olyan humánerőforrás bázissal rendelkezzen, amellyel a munkavégzést még inkább páciens központú módon végezhessük: kollégáink a leghatékonyabb kommunikációs, együttműködési, konfliktuskezelési szemlélet, módszerek elsajátításával még minőségibb módon végezzék munkájukat.

  • Konfliktuskezelés
  • Kommunikációs és konfliktuskezelési kultúra fejlesztése szakmai környezetben
  • Együttműködési készségek fejlesztése szakmai környezetben, DISC alapokon
  • Csapatépítő program szakmai környezetben, ügyfélközpontú szemlélet erősítésére
  • Élmény alapú együttműködés fejlesztés kommunikációs fókusszal szakmai környezetben
  • Első lépések a digitális világba – IKER 1. szintű képzés

képzések szolgálnak alapul ahhoz, hogy a munkaerő gárda modern szemléletében, gondolkodásában, stabilitásában tovább erősödjön. Célunk, hogy a fogászati járóbeteg ellátásban is egyre erősödő elvárásnak a minőségi, szakmailag és pácienskommunikációban profi szolgáltatás iránt a lehető legmagasabb szinten megfeleljünk. Ez megköveteli, hogy nagy hangsúlyt helyezzünk a szakmaiságon túl az ellátás humán, kommunikációs oldalára is. A humánerőforrás fejlesztés képzéssel továbbá olyan gondolkodásmódot erősítünk dolgozói körünkben, melynek köszönhetően a páciensekkel közvetlenül foglalkozó személyek szakmai felkészültségükből adódóan kezdeményezőkészségük, proaktivitásuk, megoldás orientált szemléletük erősödik, kommunikációjuk még hatékonyabbá válik.

A szükséges kompetenciák fenntartása és folyamatos fejlesztése állandó odafigyelést, szakértelmet és időt igényel. A támogatott képzések során elsajátított új szakértelmek, kompetenciák mind cégünk, mind dolgozóink piaci versenyképességét javítják. Jelen projektben vállalatunk alapvetően személyközi kompetenciák, IT és általános képességek fejlesztését célzó képzésekbe fektet.

További információra van szüksége?

Küldjön üzenetet!