Fogászati beavatkozásra van szüksége?

Jelentkezzen ingyenes konzultációra!

Konzultáljon fogorvosainkkal díjmentesen*! Írásos kezelési tervünkre árgaranciát vállalunk, így az előre nem látható költségektől sem kell tartania!

Kezelési terv árgaranciával

Nagyon fontos és kiemelt jelentőséggel bír, hogy fogazatának állapotáról a lehető legteljesebb képet kapja.

A Fresh Dental Fogászati Centrumnál a legnagyobb pontossággal, a lehető legrövidebb időn belül, a jelenleg klinikáinkon dolgozó több mint harminc orvos-specialista véleményét használva tudunk többféle, teljesen fájdalommentes kezelési tervet készíteni, figyelembe véve az Ön kívánságait, anyagi lehetőségeit.

Minden az Ön elképzelése és döntése alapján valósul meg. Szánunk időt arra, hogy részletesen, pontosan szemléltetve, közösen dolgozzuk ki kezelésének folyamatát. Általánosítások nélkül javasolt, ingyenes kezelési tervünkben mérlegeljük a kockázati tényezők és az elérhető eredmények viszonyát, annak reális időtartamát.

Kezeléseinkre árgaranciát vállalunk, mely biztosítja Önnek azt a nyugalmat, hogy a beavatkozás során esetlegesen felmerülő egyéb problémák már nem fognak többletköltséget jelenteni. Biztosak vagyunk benne, hogy a minden szempontnak megfelelő, komplex szolgáltatást biztosító fogászatunk az Ön elégedettségére szolgál.

Hogyan zajlik egy állapotfelmérés?

– Vizsgáljuk a fogakat, az ízületeket, porcokat, a szájüreg szöveteit, a nyálkahártyát, valamint azok esetleges elváltozásait.
– Egyénre szabott, egyedi kezelési terveinkben mérlegeljük a kockázatokat és az elérhető eredmények viszonyát. Ennek köszönhetően a kezelés reális időtartamát is előre meg tudjuk becsülni.
– Önnel együtt dolgozunk, feltárjuk a problémákat és azok megoldásait, a lehetőségeket és az esetlegesen felmerülő veszteségeket.
– Fizikai vizsgálatot követően, röntgent vagy CB/CT -t készítünk, hogy ne csak a fog felszíni problémáit lássuk, hanem annak gyökereit és az azt körülvevő csontállományt is.

Nem futunk felesleges köröket!

Ez azt jelenti, hogy bár célunk a saját fogak megmentése, adott esetben nem próbálunk meg mindenáron megtartani egy fogat 10-15 költséges kezelés árán, ha feltételezhetően, minden kezelés ellenére, belátható időn belül el fogja veszíteni azt. Vagy például egy olyan páciens számára, akinél a komoly fogveszteség rövid időn belül várható, nem készítünk el egy fogpótlást, koronát vagy hidat, amelyek kihordási ideje normál esetben is minimum 10 év feletti.

Bízzon bennünk és jelentkezzen be hozzánk, ígérjük megháláljuk és elégedett lesz a nálunk töltött idővel és eredményekkel! Szeretettel várjuk rendelőinkbe, egyeztessen időpontot akár hétvégi vagy ünnepnapokra is!

*Az ingyenes állapotfelmérés nem tartalmazza a röntgen, illetve CB/CT felvétel elkészítésének díját.

Foglaljon időpontot rendelőinkbe!

Ingyenes állapotfelmérés

Konzultáljon orvosainkkal személyesen!

Időpontfoglalás