Sürgős fogászati beavatkozásra van szüksége?

Hívja rendelőnket és egyeztessen kollégáinkkal a gyors ellátás érdekében!

Akut, sürgősségi ellátást igénylő fogászati esetnek tekinthető az életminőséget jelentősen befolyásoló fogfájás, arcduzzanat, szájzár, baleseti sérülés okozta panasz. Fogászati kezeléseinket minden esetben korrekt érzéstelenítés mellett végezzük.

A sürgősségi betegellátás menete

1. Időpontfoglalás

Hívja a választott rendelő telefonszámát vagy központi telefonszámunkat, ahol kiválaszthatja, melyik rendelővel szeretné felvenni a kapcsolatot! A telefonos beszélgetés során mindenképp jelezze, hogy sürgős ellátásra van szüksége!
Recepciósaink a szabad időpontok és az orvosaink kapacitásának függvényében igyekeznek a lehető legkorábbi időpontot lefoglalni Önnek!

2. Személyes konzultáció

Rendelőnkbe érve recepciósunk elirányítja Önt a választott orvoshoz, akivel személyesen is megbeszélheti problémáját. Ilyen esetben kérjük, számoljon be panaszairól, korábbi kezelési tapasztalatairól, az érintett fog kórelőzményeiről!

3. Fizikai vizsgálat

Munkatársunk tükör és szonda segítségével megvizsgálja az érintett fogat/fogakat, az íny és a nyálkahártya állapotát.

4. Digitális diagnosztika

A precízebb diagnosztika érdekében orvosunk kérheti, hogy a helyszínen készítsenek röntgen vagy 3D CB/CT felvételt a fogazatról. A részletes digitális felvétel segíti a biztonságos kezelési terv kialakítását, az esetlegesen szemmel nem észrevehető problémák felismerését.

5. Kezelési terv ismertetése

A kezelőorvos ismerteti Önnel a panasz megszüntetésének módját, a szóba jöhető, lehető legoptimálisabb beavatkozást. Amennyiben több lehetséges alternatíva is létezik a probléma orvoslásához, úgy szakértőnk ismertetni fogja Önnel a választási lehetőségeket és együttesen dönthetnek.

6. Beavatkozás elvégzése

Korrekt, minőségi érzéstelenítést követően fogorvosunk elvégzi a választott beavatkozást. Amennyiben további kezelésre (pl. több alkalmas gyökérkezelés, foghúzás utáni varratszedés, ideiglenes tömést követő végleges fogtömés) van szükség, úgy a kezelőorvos jelezni fogja Önnek.

7. További időpont foglalása (opcionális)

Amennyiben több alkalmas kezelésre, kontrollvizsgálatra van szüksége, recepciósunknál a helyszínen új időpontot foglalhat fogorvosunkhoz.

Sürgősségi / akut fogászati panaszok:

– baleseti sérülés okozta panaszok
– a fog gyulladása
– bölcsességfog körüli gyulladás, szájzár
– tályog
– állkapocs-ficam
– szájüregi vérzések

Hívja rendelőnket és kérjen időpontot kollégáinktól!

Foglaljon időpontot rendelőinkbe!

Személyes konzultáció

Konzultáljon orvosainkkal személyesen!

Időpontfoglalás