Fogfehérítő kezelést tervez?

Jelentkezzen személyes esztétikai konzultációra!

Otthoni és rendelői fogfehérítő eljárásainkkal hatékonyan tehet szert fehérebb fogakra, legyen szó akár egészséges, akár gyökérkezelt fogakról.

Konzultáljon fogorvosainkkal személyesen, írásos kezelési tervünkre árgaranciát vállalunk, így az előre nem látható költségektől sem kell tartania!

Az ápolt külső, a ragyogó mosoly, mind hozzátartoznak ahhoz, hogy milyen benyomást teszünk környezetünkre. A teljes összképet nagymértékben meghatározza az egészséges és esztétikus fogazat, melyet részben fogfehérítés révén lehet elérni.

A fogfehérítési eljárások szinte teljes palettájával rendelkezünk, melyek a ma létező legmodernebb technológiát foglalják magukban Ezeket a módszereket – a maximális siker és tartósság elérése céljából – személyre szabva, illetve egymással kombinálva alkalmazzuk. Ennek köszönhetően szép sikereket érünk el egészen makacs és sötét fogszíntípusok esetében is.

Esztétikai fogászatunkon többféle eljárással végezzük professzionális fehérítő kezeléseinket, melyek biztonságosak és rendkívül hatásosak.

A beavatkozást megelőzi egy orvosi konzultáció és fogkőetávolítás, hogy az eredmény valóban tartós és hibátlan legyen.

A fogfehérítés 1 órát vesz igénybe és ezalatt látványosan kifehérednek a fogak. Ideáls választás bárkinek, aki számára mosolyának szép látványa fontos.

A fehérítés előtt az íny és az ajak védelme az első lépés. Így már csak a fehéríteni kívánt fogak maradnak szabadon. A nagyhatású fogfehérítő zselé kémiai úton aktiválható.

A gél behatol a fogzománc felületes rétegeibe és eltávolítja az elszineződéseket. A fehérítés során a hidrogén-peroxid vagy carbamid-peroxid lebomlik és oxigén atomok szabadulnak fel, amelyek lebontják az elszineződést okozó festékanyagokat.

Fontos tudni, hogy ezen kemikáliák a zománccal nem lépnek reakcióba, így attól nem kell tartani, hogy bármilyen maradó vagy korrigálandó fogproblémát okoznak.

A többféle okból kialakult elszínezdések eltávolítására – erős festékanyagot tartalmazó ételek, italok rendszeres fogyasztása: pl kávé, tea, valamint gyógyszerek, túlzott fluoridbevitel okozta foltok esetén – többféle készítmény létezik.

A kor előrehaladtával is változik fogazatunk színe, természetes módon válnak fogaink  sötétebbé.

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a megfelelően végzett fogfehérítés ártalmatlan, biztonságos és kedvezően hat a lélekre is.

Kismamáknak és 18 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.

Eredményessége tartós.

Előnyei:

  •  1 órás, viszonylag rövid beavatkozás
  • azonnal látható, szembetűnő eredmény
  • kontrollált beavatkozás

A többféle eljárásnak és lehetőségnek köszönhetően szinte minden páciensünk számára megtaláljuk a lehető legjobb megoldást fogainak széppé varázsolásához.

Ismerje meg szakorvosainkat!

Esztétikai specialistáink

Konzultáljon orvosainkkal személyesen!

Időpontfoglalás