Kapcsolat

Telefon
06 80 111 000
Rendelő
Fresh24Dental Buda

SZAKTERÜLETEK

fogszabályzó szakorvos

Bemutatkozás

980-ban a SOTE FOK karán diplomázott.

1982-ben Fog-és szájbetegségek szakvizsgát tett.

1983-tól Kisvárdán a városi kórházban a fogászati osztályon dolgozott, ahol

1984-től megbízott osztályvezetőként újraszervezte az akkor felbomló fogászatot.

1985-ben fogászati rendezvényeket a SOTE is támogatta egyetemi oktatóinak részvételével és előadásaival. Jó kapcsolatot alakított ki a DOTÉ-val és fogorvosokat kaptunk gyakorlatra, akik közül később többen területünkön helyezkedtek el.

1990-ben kezdte a fogszabályozást,majd 1993-ban jelesen szakvizsgát tett.
1995-től részt vett a fogszabályozás szakképzésében, szakmai felügyeletet biztosítottam nyíregyházi kolléganőim mellett szakvizsgájukig.

1996-ban elsőként jött létre az országban Kisvárdán a fogászat privatizációja. Megalakult többek között a VÁRDA DENT BT. több praxissal , rezidens orvosokkal, akik tőlünk tettek szakvizsgát mivel a DOTE FOK kara akkreditálta a VÁRDA DENT Bt.-t.Részt veszünk a ráépített szakvizsgaképzésben is fogszabályozásban ettől az időtől. Több fogorvos tett szakvizsgát és ráépített szakvizsgát segítségemmel.

2006-ban letette az uniós Fogpótlás és -Konzerválófogászati szakvizsgát. A Bt.-ben folyamatosan alkalmazzuk a külföldön bevezetett legújabb technikákat a bioprogresszív ,lágy erőkkel működő kezeléseket ,valamint az esztétikai követelményeknek maximálisan megfelelő lingualis therapiat.